Algemene voorwaarden

Nelki en de website www.nelki.be zijn eigendom van Nelki met als hoofdzetel Herseltsesteenweg 279,3200 Aarschot en ondernemingsnummer BE0549.873.994.

Intellectuele eigendom

De naam en logo zijn eigendom van Nelki. Deze mogen niet gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van de eigenaar. Nelki verleent u het recht om de teksten, publicaties en eigen foto’s op deze website te downloaden op voorwaarde dat deze voor eigen en niet-commercieel gebruik bedoeld zijn. Dit onder voorbehoud dat u alle auteursrechten respecteert en onze referentie bij het gebruik plaatst.

Aansprakelijkheid

Ondanks dat de inhoud van deze website met de meeste zorg is samengesteld, kan Nelki geen garantie geven over de correctheid en verhandelbaarheid van de informatie. De materialen en diensten op deze site kunnen gedateerd zijn en alle vermelde prijzen zijn louter informatief weergegeven zonder enige verbintenis.

Koppelingen

In deze site zitten koppelingen naar andere websites met als doel u verder te informeren. Nelki kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de inhoud van deze sites en is op geen enkele wijze aansprakelijk.

Zolang dit geen schade kan berokkenen aan Nelki of de site kan u koppelingen maken van andere sites naar deze site. Dit is de enige wijze om materiaal uit deze site over te nemen zonder schriftelijke goedkeuring. Het rechtstreeks overnemen van informatie zonder vermelding is verboden, tenzij er voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is gegeven.

Geschillen

Elk geschil met betrekking tot Nelki en de informatie die zij verstrekken valt onder de toepassing van de Belgische wetgeving. In het geval van een geschil is enkel de rechtbank van het arrondissement Leuven bevoegd.

Return policy

Aangekochte kledingstukken en accessoires kunnen geretourneerd worden voor een periode van 14 kalenderdagen na aankoop. Het retourrecht is onderhevig aan volgende voorwaarden:

  • de kledingstukken of accessoires mogen niet gedragen zijn en bevinden zich in de toestand waarin ze verkocht zijn;
  • de fabrieksetiketten hangen onbeschadigd aan de goederen;
  • er is een geldig kasticket voorhanden.

Er kan omgeruild worden voor andere kledingstukken of accessoires van dezelfde waarde of er wordt een waardebon uitgeschreven met eenzelfde waarde;

Bevuilde of beschadigde artikels of artikels waarvan de fabrieksetiketten zijn verwijderd kunnen nooit worden teruggenomen.

Solden

Goederen die aangekocht worden met een soldenkorting, zijnde een korting die groter is dan 10%, kunnen niet omgeruild worden!

Periodes van solden/acties/promoties

Periodes waarin grotere kortingen worden gegeven hebben altijd een duidelijke start- en einddatum, die daags voordien wordt aangekondigd via onze social media kanalen en/of nieuwsbrief. De start- en einddatum dienen ten allen tijd gerespecteerd te worden, en kunnen om geen enkele reden verlengd/gewijzigd worden.

Garantie

Bij het leveren van de goederen checken wij steeds de kwaliteit van de kledingstukken en accessoires. Het kan echter altijd gebeuren dat er een gebrek opduikt na aankoop van de goederen door de klant. Wanneer u een gebrek of fabricagefout opmerkt of bij twijfel kan u ons altijd contacteren. Bij het terugbrengen van de goederen bekijken wij de gepaste oplossing voor u.

Bestellingen en Pre-orders

Wanneer een kledingstuk bij ons niet meer beschikbaar is, kunnen we de voorraad van onze leverancier bekijken en eventueel het gevraagde kledingstuk bestellen. Bij levering van de bestelling wordt de klant steeds telefonisch verwittigd.

Bij specifieke bestellingen wordt het volledige bedrag aangerekend als voorschot. Dit voorschot leidt zeker niet tot een aankoopverplichting.

Wanneer de bestelling niet voldoet aan de verwachtingen van de klant, kan dit voorschot gebruikt worden voor de aankoop van andere kledingstukken of accessoires. Het cash terugbetalen van een voorschot is enkel mogelijk wanneer het artikel niet meer voorradig is bij de leverancier. Bij annulering door de klant wordt een administratieve kost aangerekend van 15 euro.

Afhaling van een bestelling is mogelijk tot 14 dagen na de levering van de goederen. Bij het overschrijden van deze termijn zonder bericht van de klant, zullen de goederen terug in de winkel worden aangeboden.

Reservaties

Het is mogelijk om telefonisch, via mail of fysiek in de winkel artikels te reserveren. Deze goederen kunnen gedurende een tijd van maximaal 2 dagen voor u aan de kant gehouden worden. Bij het verstrijken van deze termijn worden de goederen terug te koop aangeboden in de winkel.

Het reserveren van kledingstukken is gratis, er dient ook geen voorschot betaalt te worden. Het reserveren is beperkt tot 5 kledingstukken.

Verkoopovereenkomst.

De verkoopovereenkomst komt tot stand tussen Nelki en de meerderjarige opdrachtgever, van zodra de orderbevestiging bij de opdrachtgever op het scherm verschijnt. Ieder die een bestelling plaatst bij ons, verklaart zich akkoord met de verkoop-, levering- en betalingsvoorwaarden.

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is, ook niet beschikbaar in de webshop. Hier moet het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. Bovendien kan het zijn dat een klant het betreffende artikel aan het passen is in onze winkel. We vragen u daarvoor begrip te hebben. De bestellingen via de webshop worden echter regelmatig bijgewerkt. Indien een artikel onverhoopt niet meer beschikbaar is, dan wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Uw betaling wordt binnen de 15 werkdagen terugbetaald, zonder kosten voor u.

Nelki houdt zich het recht voor de bestelling te annuleren indien de prijs niet correct is, er een fout vermeld staat online of indien een actie niet naar behoren word nageleefd. bvb. Bij sperperiodes telt kortingen enkel bij aankoop vanaf 2 items.

Prijzen.

Al onze prijzen staan vermeld in euro en zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven (zie levering en verzending).

Nelki houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren.

Eigendomsrecht.

Nelki blijft volledig eigenaar van een verkocht artikel tot het moment waarop de koopprijs is voldaan.

Verzending.

Bij verzendingen van bestellingen onder de 80€ worden er extra verzendkosten aangerekend (zie afrekenpagina).

Verzekeren van je pakket kan ook, mits een toeslag van €2.
Wij behouden ons het recht voor onze verzendingstarieven aan te passen indien nodig.
Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending zijn we niet aansprakelijk. Wij proberen eventuele problemen te voorkomen.
Indien het adres dat werd doorgegeven foutief blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van jezelf en kunnen er extra kosten worden aangerekend.
De levering gebeurt via Bpost. Dit neemt ongeveer 1 tot 3 werkdagen in beslag binnen België.